http://viagranewonlineproduct.com/
cialis generique

Redskabs-Biathlon

Forhindringsbane med skiskydningselementer

Beskrivelse:

  • Deltagerne sættes sammen 2 og 2, så den ene løber runder på forhindrings-/redskabsbanen og den anden står klar med tingene og tager tid. Optil 10 deltagere kan dyste samtidig. Der skal bruges kegler til afmærkning af 5 forskellige stationer med præcisionsmomenter. Der kan dystes direkte imod hinanden eller der kan tages tid med stopur/mobiltelefon.
  • Tiden startes. Deltagerne løber f.eks. 3 runder på forhindringsbanen og ender ved én af de 5 kegler, som markérer præcisionsmomenterne. Præcisionsmomenterne kan f.eks. Være: et ringspil med 5 ringe, 5 ærteposer der skal kastes i en spand, 5 kegler der skal væltes med 5 håndbolde, 5 fjerbolde der vha. en ketcher skal ramme i et tøndebånd samt 5 forsøg på basketkurven med en basketball. Find selv på andre eller flere præcisionsøvelser.
  • Når deltageren har afgivet 5 forsøg mod det aktuelle præcisionsmoment, optælles træfferne og de brændte forsøg. Brændte forsøg udløser en strafrunde, som f.eks. Kan være en tur ned og berøre den fjerneste væg, for hver brændt forsøg. Makkeren godkender og først herefter kan deltageren begive sig ud på endnu 3 runder.
  • Tiden stoppes når deltageren har været igennem alle 5 præcisionsmomenter, med tilhørende runder på forhindringsbanen.
  • Forhindringsbanen bør opbygges, således at den ikke bliver alt for teknisk krævende og således at der ikke opstår unødigt farlige situationer.
  • God øvelse til indendørs interval-/konditionstræning. Udvikler også koordinationsevnen.

 

 

Årsmagasin 2018

Magasinet udgives årligt af Dansk Kano og Kajak Forbund til medlemsforeninger, medlemmer, annoncører, sponsorer og andre samarbejdspartnere og interessenter.

Download

ATK - Aldersrelateret Træningskoncept

ATK

Kompendiet giver anbefalinger til afstemt og optimeret træning i forhold til de udviklingsniveauer, børn gennemgår fra før-puberteten, puberteten og efter-puberteten.

Download