http://viagranewonlineproduct.com/
cialis generique

Skovfange

- Fangeleg i skoven

Beskrivelse:

  • Traditionel fangeleg som er flyttet ud i skoven, hvor terræn og bevoksning tilføjer legen en ekstra dimension. Det gælder om for én eller flere “fangere”, indenfor et afgrænset område, at fange de øvrige deltagere.
  • Legen kan varieres ved at gøre fangeområdet større eller mindre, samt ved at når “fangeren” berører de øvrige deltagere, kan de enten overtage “fanger-rollen”, blive “fanger” sammen med den tidligere “fanger”. Det kan også være at tælle til 10 og/eller udføre en lille “belønning”, før de atter er med i legen. Belønningen kan f.eks. Bestå af: 5 armstrækninger, 5 mavebøjninger, 5 englehop eller lignende. Undgå dog at betone disse fysiske øvelser, hvis børnene ikke synes at det er sjovt!
  • Legen kan bruges som konditionstræning eller som opvarmning til andre aktiviteter.

 

 

Pas på: svirpende grene, glatte rødder og huller i terrænet når I løber rundt i skoven!

 

Årsmagasin 2018

Magasinet udgives årligt af Dansk Kano og Kajak Forbund til medlemsforeninger, medlemmer, annoncører, sponsorer og andre samarbejdspartnere og interessenter.

Download

ATK - Aldersrelateret Træningskoncept

ATK

Kompendiet giver anbefalinger til afstemt og optimeret træning i forhold til de udviklingsniveauer, børn gennemgår fra før-puberteten, puberteten og efter-puberteten.

Download