http://viagranewonlineproduct.com/
cialis generique

Elastikøvelser

I kano og kajak er der store belastninger på skulderegionen. Derfor er det meget vigtigt at man hele tiden sørger for at styrke musklerne som stabiliserer skulderleddet for at undgå skader. De nedenstående øvelser er alle rettet mod at styrke de stabiliserende skulderledsmuskler og bør trænes tit. Øvelserne kan bruges i opvarmningen inden kano/kajak roning og inden vægttræning. De 4 øvelser bør køres som cirkeltræning a´3 runder. I hver øvelser skal der udføres 12-20 gentagelser.

 

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Elastikøvelser

 • Nr. 1

  Hold elastikken med strakt arm over hovedet. Tag fat i elastikken med træningsarmen, hold ryggen ret og stræk albuen ned til siden af kroppen, så langt bagud du kan, mens du bøjer armen. Hold stillingen i 2 sek. Før du langsomt vender tilbage til udgangsstillingen.

  http://localhost/joomla/images/presentation/skadesforebygning/e-1.jpg

 • Nr. 2

  Hold elastikken fast ved hoften. Tag fat i elastikken med træningsarmen og hold albuen næsten strakt og armen drejet så tommelfigeren vender nedad. Træk skråt opad/udad til elastikken strammes. Hold stillingen i 2 sek. Og vend langsomt tilbage til udgangsstillingen.

  http://localhost/joomla/images/presentation/skadesforebygning/e-2.jpg

 • Nr. 3

  Tag fat i elastikken med begge hænder foran kroppen. Bøj albuen i en ret vinkel. Hold træningsarmens albue let ud fra kroppen, og drej nu underarmen udad, indtil elastikken strammes, albuen skal ikke bevæge sig. Hold stillingen i 2 sek. Før du langsomt vender tilbage til udgangsstillingen.

  http://localhost/joomla/images/presentation/skadesforebygning/e-3.jpg

 • Nr. 4

  Tag fat i elastikken med begge hænder. Stå med træningsarmen løftet foran kroppen, så hånden og underarmen er omtrent vandret, drej underarmen opad/ udad til elastikken strammes. Hold stillingen i 2 sek. Før du langsomt vender tilbage til udgangsstillingen.

  http://localhost/joomla/images/presentation/skadesforebygning/e-4.jpg

 

Download: elastikøvelser

 

Årsmagasin 2018

Magasinet udgives årligt af Dansk Kano og Kajak Forbund til medlemsforeninger, medlemmer, annoncører, sponsorer og andre samarbejdspartnere og interessenter.

Download

ATK - Aldersrelateret Træningskoncept

ATK

Kompendiet giver anbefalinger til afstemt og optimeret træning i forhold til de udviklingsniveauer, børn gennemgår fra før-puberteten, puberteten og efter-puberteten.

Download