http://viagranewonlineproduct.com/
cialis generique

Træning & Leg

Kravene til trænerrollen i U12- og U14perioderne handler meget om pædagogik og fantasi. Som træner skal du være styrende ved at sætte rammer og involverende ved at lade børnene være med til at bestemme hvordan tiden skal bruges. Du har desuden en vigtig opgave i at holde fast i, at konkurrence og det konkurrenceprægede miljø ikke skal fremmes. Børn og unge mennesker har andre strukturer i hjernen end voksne. Det betyder bl.a., at motiver til konkurrence kan være meget forskellige set fra et barns, et ungt menneske og et voksent menneskes synspunkt. Især børn vil være meget påvirkelige over for forældres og træners ambitioner om deltagelse i konkurrencer. Evnen til at skelne mellem kvaliteten af egen indsats, modstandernes evner, opgavens sværhedsgrad og held er først færdigudviklet og nuanceret i 10-12 års alderen. Når de unge roere har svært ved at vurdere egne evner, så læner de sig op ad de voksnes udsagn, og derfor har de voksnes mening stor indflydelse på roernes selvværd og beslutninger.

 

Årsmagasin 2018

Magasinet udgives årligt af Dansk Kano og Kajak Forbund til medlemsforeninger, medlemmer, annoncører, sponsorer og andre samarbejdspartnere og interessenter.

Download

ATK - Aldersrelateret Træningskoncept

ATK

Kompendiet giver anbefalinger til afstemt og optimeret træning i forhold til de udviklingsniveauer, børn gennemgår fra før-puberteten, puberteten og efter-puberteten.

Download